Kinderfeestje

Ook kinderfeestjes zijn mogelijk bij Witte Koets. Wat bieden wij aan:


Een koets ritje kan geboekt worden voor maximaal 6 kinderen en 1 volwassene (volwassene verplicht). De prijs voor een kinderfeestje is €10- per kind. Het is ook mogelijk om van school afgehaald te worden met de koets en naar huis gebracht.Hiervoor is een andere prijs ivm vervoer, mail gerust voor informatie.


Hoe ziet een kinderfeestje bij Witte Koets eruit?
De kinderen komen naar de vestigingslocatie van Witte Koets. Daar mogen ze het paard uit de stal halen en poetsen. Tijdens het poetsen mogen de kinderen die dit willen op de rug zitten van het paard. Vervolgens gaan ze het paard optuigen en krijgen de kinderen uitleg over de materialen en mogen ze meehelpen met het optuigen. Pas wanneer het paard voor de koets staat mogen de kinderen instappen, dit doen wij in verband met de veiligheid voor de kids.


Wanneer iedereen op de koets zit gaan we een dik uur door de landwegen rijden. Hier komen we langs verschillende gewassen van de boer die ze mogen raden en mogen ze helpen het paard aan te sporen voor de galop als iedereen dit wilt. Als we terug komen tuig ik het paard af en afhankelijk van het weer mogen ze het paard een douche geven.


Ook is het mogelijk om, in combinatie met een koets rit hoefijzers te versieren tegen een meerprijs van 2,50 per hoefijzer. Dit is inclusief alle materialen en een kan ranja met een zakje chips.


Kinderfeestjes met onze witte recreatie koets

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van uw kinderfeestje!

Contactgegevens:

E-mail: wittekoets@hotmail.com

Tel: +31 6 15556686

Hommerter allee 94

Amstenrade

Vertrekpunt: hommerter allee 94 amstenrade

KVK: 75259753

Witte Koets werkt o.a. samen met:

Stoeterij Ravensbos

https://www.stoeterijravensbos.nl/

en

Bed & Breakfast Ravensbos