Vervoer voor speciale gelegenheden

Over ons

Mijn naam is Meity Naebers en mijn passie is begonnen met paardrijden, vervolgens heb ik mijn eerste veulentje gekocht: Malibu een zwarte Friese merrie. We hebben Malibu zelf groot gebracht en getraind op verschillende disciplines. Zo is zij in 2015 getraind geworden om voor de koets te rijden tijdens ons eigen huwelijk. Het viel ons toen op dat Malibu en wij het leuk vonden om te mennen. Op het mennen kregen we veel leuke reacties en ook de vraag of we ritjes met de koets verzorgden. Dit heeft ons aan het denken gezet en brengt ons tot het ontstaan van Witte Koets. 

Inmiddels hebben we niet alleen onze witte recreatiekoets maar beschikken we ook over een Victoria koets om de ritjes nog bijzonderder te maken!


Wat doen wij:

We bieden koets ritjes aan voor speciale gelegenheden. Of dit nu gaat om een bruiloft, communie, gala, jubileum, sinterklaas intocht of kinderfeestje. Ook is het mogelijk om recreatief een koets ritje te maken in de omgeving van Valkenburg a/d geul. Hier kunt u genieten van al het moois dat het Limburgse landschap te bieden heeft. Daarnaast maak ik jaarlijks een koets rit met gehandicapten. Omdat ik zelf al 12,5 jaar in de gehandicapte zorg werk heb ik hier veel ervaring mee. 

Wilt u meer weten over de verschillende ritjes die wij verzorgen? 

Gebruik de menubalk om de verschillende soorten ritjes te bekijken.